Za naročnike

Sodelovanje je temelj inovacij in odličnosti v gradbeništvu.

Naše izkušnje zaznamujejo desetletja uspešno zaključenih projektov.

To je zgodovina, ki jo gradimo na trdnih partnerstvih z izvajalci, s katerimi si delimo strast do kakovosti, drznosti in zgodb o uspehih.

Zakaj izbrati Alufinal za vaš projekt?

Partnerstvo z inovatorji: Bolj kot so vaše ideje ambiciozne in drzne, rajši jih imamo! Z več kot tremi desetletji vodilnih praks in pionirskih dosežkov v aluminijastih konstrukcijah se predstavljamo kot idealen partner za vaše ambiciozne projekte.

Kakovost in trajnost: Zagotavljamo dolgoročno vzdržljivost in funkcionalnost naših izdelkov, pri tem pa uporabljamo le najboljše materiale in okolju prijazne tehnologije.

Prilagodljivost, podpora in sodelovanje: Razumemo, da je vsak projekt edinstven. Z vami smo pripravljeni deliti naše strokovno znanje ter prilagoditi rešitve vašim specifičnim potrebam in vizijam.

Dostop do napredne tehnologije: Uporabljamo najnovejše tehnologije v kombinaciji z aluminijem in steklom za ustvarjanje modernih in energijsko učinkovitih bivalnih rešitev.

Zaupajo nam

Izbor projektov

Na spodnjih povezavah si lahko pogledate izbor projektov, ki razkrivajo našo strokovnost, pridobljene izkušnje in zmožnost prilagoditve različnim željam in zahtevam naših naročnikov.

Vaš pogled v svet se začne tukaj: brezmejen in neskončen

Kjer sončna svetloba preplavi vsak kotiček vašega doma, narava pa se elegantno vpleta v vaš vsakdan.

Vabimo vas, da izpolnite kontaktni obrazec in se povežete z našimi strokovnjaki. Skupaj bomo raziskali vaše ideje in začrtali pot do vašega sanjskega projekta.

Izpolnite kontaktni obrazec in dogovorili se bomo za sestanek