Stran 5 od 5 (Vseh vnosov: 59)

Zamenjava napisa Plaza z napisom Radisson

4. december 2015

V hladnih jesenskih dneh smo bili vpoklicani na dopolnilno delo na našem referenčnem projektu Hotela Plaze v Ljubljani. Hotel se je priključil verigi hotelov Radisson, zato smo nadomestili napis na objektu z novim.

Alufinal pozdrav s 60 metrov nad tlemi!

Zahtevna energetska sanacija fasadnega ovoja SID banke v Ljubljani

26. oktober 2015

Lastnik objekta SID banke v Ljubljani se je odločil za energetsko sanacijo fasadnega ovoja. Razlogov za celovito prenovo fasadnega ovoja je bilo več. Okenska konstrukcija je bila dotrajana, zasteklitev neustrezna, okna niso tesnila ali jih ni bilo mogoče več odpirati, prostori so se poleti pregrevali, pozimi so bili stroški ogrevanja previsoki. V energetsko  sanacijo je bila vključena tudi posodobitev sistemov prezračevanja, ogrevanja in hlajenja. Odločili so se tudi za zamenjavo svetil s sodobnimi varčnejšimi. Poseben problem je predstavljala energetska sanacija fasadnega ovoja, saj je objekt v spomeniško varovanem območju.

Preglov raziskovalni center

1. december 2014

Objekt je specifične narave zaradi prostorske stiske, zadnje dni delo otežujejo še vremenski pogoji!

Fotografije sledijo...

Objava članka v Delu

17. oktober 2011

Ponosni smo, da se lahko pohvalimo z člankom o našem podjetju v reviji DELO. Za tiste ki ste ga zamudili vabimo k branju.

Stran 5 od 5 (Vseh vnosov: 59)