Stran 5 od 6 (Vseh vnosov: 64)

Podjetje Alufinal iz Krškega so obiskali predstavniki belgijskega gradbenega podjetja Louis de Waele

10. maj 2016

Krško, 9. 5. 2016 - Pretekli konec tedna so bili na obisku v Sloveniji predstavniki enega največjih belgijskih gradbenih podjetij Louis de Waele, ki pri nas išče dobavitelje in izvajalce za izvajanje del v Belgiji. Izmed sedmih slovenskih podjetij so obiskali tudi podjetje Alufinal iz Krškega, čigar  osnovni program je izdelava, dobava in montaža aluminijskih konstrukcij v gradbeništvu s poudarkom na obešenih fasadah, oknih in vratih. Lastnik Alufinala Gregor Peterkovič je s svojo ekipo sodelavcev tako gostil vodjo direktorata za tuje investicije na zveznem ministrstvu za finance Alberta Wolfsa, vodjo oddelka za mednarodne zadeve belgijskega socialnega sekretariata Huguesa Thibauta, v delegaciji sta bila davčna svetovalca Thierry Baltus in Guillaume Blauwart, predstavnica belgijske odvetniške firme Van Olmen & Wynant, Maxime de Cordes, Alojz Andrejaš in Barbara Frontini, generalna sekretarka Kluba ambasadorjev Slovenije v Belgiji (ACSI). Prav ACSI, ki ima sedež v Bruslju in je bil ustanovljen leta 2014, Slovenska podjetja povezujejo s podjetniki v tujini, poslovnimi svetovalci in političnimi deležniki.

Zamenjava napisa Plaza z napisom Radisson

4. december 2015

V hladnih jesenskih dneh smo bili vpoklicani na dopolnilno delo na našem referenčnem projektu Hotela Plaze v Ljubljani. Hotel se je priključil verigi hotelov Radisson, zato smo nadomestili napis na objektu z novim.

Alufinal pozdrav s 60 metrov nad tlemi!

Zahtevna energetska sanacija fasadnega ovoja SID banke v Ljubljani

26. oktober 2015

Lastnik objekta SID banke v Ljubljani se je odločil za energetsko sanacijo fasadnega ovoja. Razlogov za celovito prenovo fasadnega ovoja je bilo več. Okenska konstrukcija je bila dotrajana, zasteklitev neustrezna, okna niso tesnila ali jih ni bilo mogoče več odpirati, prostori so se poleti pregrevali, pozimi so bili stroški ogrevanja previsoki. V energetsko  sanacijo je bila vključena tudi posodobitev sistemov prezračevanja, ogrevanja in hlajenja. Odločili so se tudi za zamenjavo svetil s sodobnimi varčnejšimi. Poseben problem je predstavljala energetska sanacija fasadnega ovoja, saj je objekt v spomeniško varovanem območju.

Stran 5 od 6 (Vseh vnosov: 64)

Alufinal d.o.o.
Cesta krških žrtev 135 B
8270 Krško
info@alufinal.si

Uradni podatki

Alufinal d. o. o.
Cesta krških žrtev 135 b
8270 Krško
Slovenija
ID za DDV: SI74966162
IBAN: SI56 0700 0000 3182 466 (GB d. d.)

IBAN: SI56 3000 0001 4526 562 (Sberbank)

Digitalni certifikat