Stran 4 od 6 (Vseh vnosov: 61)

Aktualni projekti in projekti v naslednjem koraku

26. september 2017

Veseli smo, da smo uspešno zaključili projekt OŠ Ihan, trenutno pa zaključujemo HTW Saarbrücken z vgradnjo cca 800m2 steklenih površin z izjemno visoko zahtevo zvočne izolativnosti in. cca 2.500 m2 prezračevane fasade s finalno oblogo aluminijskih kompozitnih plošč; Nikolauspflege v Stuttgartu z vgradnjo oken, vrat, steklene fasade in kopelit stekla in Partyrent v Münchnu z izvedbo 1200 m2 steklenih fasad z dekorativnim zaključnim profilom elipsaste oblike. Lahko se pohvalimo tudi s podpisom nove pogodbe za projekt Beos v Münchnu in sklenjeno pogodbo za izvedbo objekta OPC v NE Krško.

Podjetje Alufinal iz Krškega so obiskali predstavniki belgijskega gradbenega podjetja Louis de Waele

10. maj 2016

Krško, 9. 5. 2016 - Pretekli konec tedna so bili na obisku v Sloveniji predstavniki enega največjih belgijskih gradbenih podjetij Louis de Waele, ki pri nas išče dobavitelje in izvajalce za izvajanje del v Belgiji. Izmed sedmih slovenskih podjetij so obiskali tudi podjetje Alufinal iz Krškega, čigar  osnovni program je izdelava, dobava in montaža aluminijskih konstrukcij v gradbeništvu s poudarkom na obešenih fasadah, oknih in vratih. Lastnik Alufinala Gregor Peterkovič je s svojo ekipo sodelavcev tako gostil vodjo direktorata za tuje investicije na zveznem ministrstvu za finance Alberta Wolfsa, vodjo oddelka za mednarodne zadeve belgijskega socialnega sekretariata Huguesa Thibauta, v delegaciji sta bila davčna svetovalca Thierry Baltus in Guillaume Blauwart, predstavnica belgijske odvetniške firme Van Olmen & Wynant, Maxime de Cordes, Alojz Andrejaš in Barbara Frontini, generalna sekretarka Kluba ambasadorjev Slovenije v Belgiji (ACSI). Prav ACSI, ki ima sedež v Bruslju in je bil ustanovljen leta 2014, Slovenska podjetja povezujejo s podjetniki v tujini, poslovnimi svetovalci in političnimi deležniki.

Stran 4 od 6 (Vseh vnosov: 61)

Alufinal d.o.o.
Cesta krških žrtev 135 B
8270 Krško
info@alufinal.si

Uradni podatki

Alufinal d. o. o.
Cesta krških žrtev 135 b
8270 Krško
Slovenija
ID za DDV: SI74966162
IBAN: SI56 0700 0000 3182 466 (GB d. d.)

IBAN: SI56 3000 0001 4526 562 (Sberbank)

Digitalni certifikat