Stran 4 od 6 (Vseh vnosov: 63)

Prosto delovno mesto - Sodelavec pri izdelavi, sestavljanju in montaži ALU stavbnega pohištva

1. december 2017

V podjetju razpisujemo prosto delovno mesto Sodelavec pri izdelavi, sestavljanju in montaži ALU stavbnega pohištva. Vabimo vas, da si ogledate razpis v priponki, zainteresirane kandidate pa prosimo, da nam pišejo na naslov podjetja Alufinal d. o. o., Cesta krških Žrtev 135 b, 8270 Krško, po elektronski pošti na e-naslov natalija.koprivc@alufinal.si ali pokličejo na telefon 07 488 08 00.

Aktualni projekti in projekti v naslednjem koraku

26. september 2017

Veseli smo, da smo uspešno zaključili projekt OŠ Ihan, trenutno pa zaključujemo HTW Saarbrücken z vgradnjo cca 800m2 steklenih površin z izjemno visoko zahtevo zvočne izolativnosti in. cca 2.500 m2 prezračevane fasade s finalno oblogo aluminijskih kompozitnih plošč; Nikolauspflege v Stuttgartu z vgradnjo oken, vrat, steklene fasade in kopelit stekla in Partyrent v Münchnu z izvedbo 1200 m2 steklenih fasad z dekorativnim zaključnim profilom elipsaste oblike. Lahko se pohvalimo tudi s podpisom nove pogodbe za projekt Beos v Münchnu in sklenjeno pogodbo za izvedbo objekta OPC v NE Krško.

Stran 4 od 6 (Vseh vnosov: 63)

Alufinal d.o.o.
Cesta krških žrtev 135 B
8270 Krško
info@alufinal.si

Uradni podatki

Alufinal d. o. o.
Cesta krških žrtev 135 b
8270 Krško
Slovenija
ID za DDV: SI74966162
IBAN: SI56 0700 0000 3182 466 (GB d. d.)

IBAN: SI56 3000 0001 4526 562 (Sberbank)

Digitalni certifikat