Medijsko središče

Novosti, medijske objave in strokovni članki

Prenova Poslovne stavbe DC22 zaključena

24. maj 2019

S ponosom sporočamo, da smo uspešno zaključili obsežen projekt – Energetsko sanacijo na objektu Slovenijales na Dunajski v Ljubljani. Zahvaljujemo se vsem udeleženim, ki so bili vključeno v to zgodbo in ki so pripomogli k skupnemu cilju.

Hotel Bled Rose

23. maj 2019

V mesecu maju smo z našim alu stavbnim pohištvom prisotni na objektu Hotel Bled Rose. Videli boste lahko našo fasado, okna, vrata in alu panelne obloge.

Prenova Poslovne stavbe DC22

10. januar 2019

Z veseljem sporočamo, da dela-montaža ALU pločevinaste fasade in okenskih elementov v ALU pločevinasti fasadi na objektu na objektu Poslovna stavba DC22  V Ljubljani potekajo po načrtih.

Prosto delovno mesto - komercialist / kalkulant

17. september 2018

V podjetju razpisujemo prosto delovno mesto komercialist / kalkulant. Vabimo vas, da si ogledate razpis v priponki, zainteresirane kandidate pa prosimo, da nam pišejo na naslov podjetja Alufinal d. o. o., Cesta krških žrtev 135 b, 8270 Krško, po elektronski pošti na e-naslov natalija.koprivc@alufinal.si ali pokličejo na telefon 07 488 08 00.

Alufinal Teambuilding

17. avgust 2018

Z ekipo Alufinala smo preživeli prijeten in nepozaben vikend na MotoGP v Red Bull Ring – Spielberg.

Poleg doživetja, ki ga pusti svet motociklov, sta nam skupaj preživet čas in druženje poglobila sodelavske vezi in motiviranost k želenim poslovnim ciljem.

Nov objekt, nov izziv

10. april 2018

Fotografija pove več kot besede: Pripravljamo se na montažo ALU PR steklene fasade, okenskih in vratnih elementov v PR fasadi na objektu Immogate v Kelsterbach bei Frankfurt.

Prosto delovno mesto - Proizvodno-montažni delavec

5. april 2018

V podjetju razpisujemo prosto delovno mesto proizvodno-montažni delavec. Vabimo vas, da si ogledate razpis v priponki, zainteresirane kandidate pa prosimo, da nam pišejo na naslov podjetja Alufinal d. o. o., Cesta krških žrtev 135 b, 8270 Krško, po elektronski pošti na e-naslov info@alufinal.si ali pokličejo na telefon 07 488 08 00.

Prosto delovno mesto - Operativni vodja gradbišč v Nemčiji

9. marec 2018

V podjetju razpisujemo prosto delovno mesto operativni vodja gradbišč v Nemčiji. Vabimo vas, da si ogledate razpis v priponki, zainteresirane kandidate pa prosimo, da nam pišejo na naslov podjetja Alufinal d. o. o., Cesta krških žrtev 135 b, 8270 Krško, po elektronski pošti na e-naslov info@alufinal.si ali pokličejo na telefon 07 488 08 00.

Oddaja poslovnih prostorov v Krškem

15. januar 2018

V Krškem v našem poslovnem objektu Alufinal oddajamo 300 m2 poslovnih prostorov s sodobno infrastrukturo, v bližini avtoceste, primernih za najrazličnejše dejavnosti. Prostori so opremljeni z vsemi priključki, na voljo je velik konferenčen prostor ter veliko parkirišče.

Interesenti nas lahko kontaktirate na telefon +386 41 795 765 (Gregor Peterkovič) ali na e-mail info@alufinal.si.

Uspešen tim je odraz pravega odnosa in komunikacije

1. december 2017

V Alufinalu se zavedamo, da je tim zaradi raznolikosti znanj in sposobnosti lahko uspešnejši kot posameznik, saj se znanje sodelavcev z različnih področij združi ob istem problemu. Na vsakodnevni ravni se vsak posamezni člen tima srečuje z osebnimi nalogami, kjer pa ostali člani vnašajo svoj miselni prispevek, svoje izkušnje in predloge. Tako se veselimo novih izzivov in priložnosti, saj verjamemo, da bomo skupaj zmogli še več.

Slika: Vir Internet

Prosto delovno mesto - Sodelavec pri izdelavi, sestavljanju in montaži ALU stavbnega pohištva

1. december 2017

V podjetju razpisujemo prosto delovno mesto Sodelavec pri izdelavi, sestavljanju in montaži ALU stavbnega pohištva. Vabimo vas, da si ogledate razpis v priponki, zainteresirane kandidate pa prosimo, da nam pišejo na naslov podjetja Alufinal d. o. o., Cesta krških Žrtev 135 b, 8270 Krško, po elektronski pošti na e-naslov natalija.koprivc@alufinal.si ali pokličejo na telefon 07 488 08 00.

Aktualni projekti in projekti v naslednjem koraku

26. september 2017

Veseli smo, da smo uspešno zaključili projekt OŠ Ihan, trenutno pa zaključujemo HTW Saarbrücken z vgradnjo cca 800m2 steklenih površin z izjemno visoko zahtevo zvočne izolativnosti in. cca 2.500 m2 prezračevane fasade s finalno oblogo aluminijskih kompozitnih plošč; Nikolauspflege v Stuttgartu z vgradnjo oken, vrat, steklene fasade in kopelit stekla in Partyrent v Münchnu z izvedbo 1200 m2 steklenih fasad z dekorativnim zaključnim profilom elipsaste oblike. Lahko se pohvalimo tudi s podpisom nove pogodbe za projekt Beos v Münchnu in sklenjeno pogodbo za izvedbo objekta OPC v NE Krško.