Medijsko središče

Novosti, medijske objave in strokovni članki

Najem dvigala SmartLift

19. julij 2019

Nudimo vam ugoden najem dvigala SmartLift SL 408 Outdoor high lifter. Zunanje dvigalo je namenjeno težko dostopnim instalacijam na višini. Dvigalo lahko dostopa preko cvetličnih gred in jaškov. Široke pnevmatike so primerne za težka terenska dela in prav tako so odporna na razna prebadanja. SL 408 je najbolj priljubljen model, ki ima vse lastnosti potrebne za okenske instalacije. Za več informacij pokličite ali nam pišite!

Informacije in naročila: +386 41 795 765 (Gregor Peterkovič), info@alufinal.si

Slovenijales DC22

24. junij 2019

Energetska sanacija na objektu Slovenijales na Dunajski 22 v Ljubljani.

Prenova Poslovne stavbe DC22 zaključena

24. maj 2019

S ponosom sporočamo, da smo uspešno zaključili obsežen projekt – Energetsko sanacijo na objektu Slovenijales na Dunajski v Ljubljani. Zahvaljujemo se vsem udeleženim, ki so bili vključeno v to zgodbo in ki so pripomogli k skupnemu cilju.

Hotel Bled Rose

23. maj 2019

V mesecu maju smo z našim alu stavbnim pohištvom prisotni na objektu Hotel Bled Rose. Videli boste lahko našo fasado, okna, vrata in alu panelne obloge.

Prenova Poslovne stavbe DC22

10. januar 2019

Z veseljem sporočamo, da dela-montaža ALU pločevinaste fasade in okenskih elementov v ALU pločevinasti fasadi na objektu na objektu Poslovna stavba DC22  V Ljubljani potekajo po načrtih.

Prosto delovno mesto - komercialist / kalkulant

17. september 2018

V podjetju razpisujemo prosto delovno mesto komercialist / kalkulant. Vabimo vas, da si ogledate razpis v priponki, zainteresirane kandidate pa prosimo, da nam pišejo na naslov podjetja Alufinal d. o. o., Cesta krških žrtev 135 b, 8270 Krško, po elektronski pošti na e-naslov natalija.koprivc@alufinal.si ali pokličejo na telefon 07 488 08 00.

Alufinal Teambuilding

17. avgust 2018

Z ekipo Alufinala smo preživeli prijeten in nepozaben vikend na MotoGP v Red Bull Ring – Spielberg.

Poleg doživetja, ki ga pusti svet motociklov, sta nam skupaj preživet čas in druženje poglobila sodelavske vezi in motiviranost k želenim poslovnim ciljem.

Nov objekt, nov izziv

10. april 2018

Fotografija pove več kot besede: Pripravljamo se na montažo ALU PR steklene fasade, okenskih in vratnih elementov v PR fasadi na objektu Immogate v Kelsterbach bei Frankfurt.

Prosto delovno mesto - Proizvodno-montažni delavec

5. april 2018

V podjetju razpisujemo prosto delovno mesto proizvodno-montažni delavec. Vabimo vas, da si ogledate razpis v priponki, zainteresirane kandidate pa prosimo, da nam pišejo na naslov podjetja Alufinal d. o. o., Cesta krških žrtev 135 b, 8270 Krško, po elektronski pošti na e-naslov info@alufinal.si ali pokličejo na telefon 07 488 08 00.

Prosto delovno mesto - Operativni vodja gradbišč v Nemčiji

9. marec 2018

V podjetju razpisujemo prosto delovno mesto operativni vodja gradbišč v Nemčiji. Vabimo vas, da si ogledate razpis v priponki, zainteresirane kandidate pa prosimo, da nam pišejo na naslov podjetja Alufinal d. o. o., Cesta krških žrtev 135 b, 8270 Krško, po elektronski pošti na e-naslov info@alufinal.si ali pokličejo na telefon 07 488 08 00.

Oddaja poslovnih prostorov v Krškem

15. januar 2018

V Krškem v našem poslovnem objektu Alufinal oddajamo 300 m2 poslovnih prostorov s sodobno infrastrukturo, v bližini avtoceste, primernih za najrazličnejše dejavnosti. Prostori so opremljeni z vsemi priključki, na voljo je velik konferenčen prostor ter veliko parkirišče.

Interesenti nas lahko kontaktirate na telefon +386 41 795 765 (Gregor Peterkovič) ali na e-mail info@alufinal.si.

Uspešen tim je odraz pravega odnosa in komunikacije

1. december 2017

V Alufinalu se zavedamo, da je tim zaradi raznolikosti znanj in sposobnosti lahko uspešnejši kot posameznik, saj se znanje sodelavcev z različnih področij združi ob istem problemu. Na vsakodnevni ravni se vsak posamezni člen tima srečuje z osebnimi nalogami, kjer pa ostali člani vnašajo svoj miselni prispevek, svoje izkušnje in predloge. Tako se veselimo novih izzivov in priložnosti, saj verjamemo, da bomo skupaj zmogli še več.

Slika: Vir Internet

Prosto delovno mesto - Sodelavec pri izdelavi, sestavljanju in montaži ALU stavbnega pohištva

1. december 2017

V podjetju razpisujemo prosto delovno mesto Sodelavec pri izdelavi, sestavljanju in montaži ALU stavbnega pohištva. Vabimo vas, da si ogledate razpis v priponki, zainteresirane kandidate pa prosimo, da nam pišejo na naslov podjetja Alufinal d. o. o., Cesta krških Žrtev 135 b, 8270 Krško, po elektronski pošti na e-naslov natalija.koprivc@alufinal.si ali pokličejo na telefon 07 488 08 00.